EHTOOLEHDON SANKARIT

Kontiolahden Kanavateatteri esittää kesällä 2023, Kontiolahden kunnan 150-vuotis juhavuotena kesäteatterikomedian Ehtoolehdon Sankarit. Näytelmä perustuu Minna Lindgrenin suosittuun kirjasarjaan ja sen ovat näytelmäksi käsikirjoittaneet Seija Holma ja Tommi Auvinen. Näytelmän ohjaa edellisiltä kesiltä tuttu Tero Sarkkinen.

"Palvelutalossa alkaa remontti. Porakoneet soivat, seinä kaatuu ja vaaratilanteita riittää. Lounaskin pitää muuttaa paastopäiväksi, kun vettä ei tule. Vessatkaan ei toimi, eikä ongelmaa ole ehditty ratkaista. Jerry Siilinpään tiekartta tilanteesta ei kelpaa asukkaille, vaan kaikki kykenevät ikäihmiset päättävät jättää palvelutalon ja muuttaa omilleen. Alkaa hengästyttävä ja hirtehinen seikkailu pitkin kaupunkia, jossa uudet ystävät ja viholliset ilmestyvät yllättävistä suunnista. Vaan miksi uudessa kimppakämpässä on pyöreä sänky ja värivalot?"

Ehtoolehdon sankarit on näytelmä niille, jotka haluavat kesäteatterissa viihtyä ja nauraa. Se sopii niille, jotka tahtovat teatterin puhuttelevan. Se sopii niille, jotka haluavat nauttia kesäteatterista kauniissa miljöössä.

Jakokosken museokanavalla sijaitseva teatteri liikkuvine katsomoineen pystyy vastaamaan näihin kaikkiin ensi kesänä. Olkaa lämpimästi tervetulleet! 

ESITYSAJAT JA LIPPUVARAUS TÄÄLLÄ